Lastminute Vakanties 2012

maleisie

Compleet verzorgd overzicht van alle lastminute aanbieders van vakanties naar het mooie vakantieland Maleisie.

 

Van Verre - stel uw eigen reis samen

Maleisië is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar. De inwoners van Maleisië zijn heel vriendelijk en zullen u tijdens uw reis met open armen ontvangen. Reizen door Maleisië is gemakkelijk en veilig. Het land leent zich uitstekend voor een rondreis op maat, die wij samen met u samenstellen.

 

Riksjakids - met de kinderen naar Maleisie

Op deze site staan individuele Maleisië rondreizen met kinderen. Ze zijn gemaakt door ons team van MaleisiëKids specialisten. Zij zijn zelf moeder en hebben veel reiservaring met kinderen, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Ze stellen, afhankelijk van je voorkeur, een reis voor je samen met autohuur of auto met chauffeur. De rondreizen zijn aanpasbaar. Wil je ergens een nachtje langer blijven, dan is dat prima. Onze prijzen zijn prettig laag omdat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen.

VakantieXperts - De mooiste last minutes

We reizen de wereld af, we zoeken de leukste plekjes, we delen ze graag! Boek uw vakantie online bij een van Nederlands grootste reisbureau ketens.

 

Kras Reizen - voordelig en eenvoudig boeken

Het brede en scherpgeprijsde aanbod van KRAS.NL omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles en theaterarrangementen.